Scout-kun is a lie... right?

7B Alt-tab bug ? and other problems detected

For public discussion of "Savage Land" and other Red Nemesis projects.

Moderator: Mister_Prophet

cornel001
Skaarj Warrior Skaarj Warrior
Posts: 56
Joined: 26 Feb 2009, 22:00
Location: Bucharest
Contact:

Subject: 7B Alt-tab bug ? and other problems detected

Post Posted: 04 Oct 2009, 21:33

Dont a very big issue but wanna point it :
when doing alt-tab then back in game, its a totally mess.
regular UT exe doesnt have this problem.

LE problem solved after switching from opengl to d3d9. But I had to find and edit the ini to switch, from the interface it seems impossible.
Unreal addict

User avatar zYnthetic
Skaarj Warlord Skaarj Warlord
Posts: 510
Joined: 12 Nov 2007, 00:10

Subject:

Post Posted: 05 Oct 2009, 08:35

The OGL render the came w/ the original 7B was outdated even at release due to a versioning oversight. 1.2.1 comes w/ the latest at the time it was released. Dohnal has since updated it.
Image

User avatar Buff Skeleton
>:E >:E
Posts: 4175
Joined: 15 Dec 2007, 00:46

Subject: Re: 7B Alt-tab bug ? and other problems detected

Post Posted: 05 Oct 2009, 16:11

cornel001 wrote:LE problem solved after switching from opengl to d3d9. But I had to find and edit the ini to switch, from the interface it seems impossible.

You can switch from the game by going to Options > Video > Change Render Device or whatever that button says. It will let you choose between the "acceptable" devices or the "unsupported" ones (including OpenGL and D3D8/9 etc).

cornel001
Skaarj Warrior Skaarj Warrior
Posts: 56
Joined: 26 Feb 2009, 22:00
Location: Bucharest
Contact:

Subject:

Post Posted: 05 Oct 2009, 19:21

The problem was that by doing so, it started the regular UT.exe
But no big deal since found a way to solve this.
I expected to use the same ini as unreal, thats why didnt saw this from first plac that was using opengl, less that was outdated.

Another thing. Regular Unreal/UT dont let you pick health if you already are maxed, but this does. maybe get fixed for RD.
Unreal addict

User avatar Buff Skeleton
>:E >:E
Posts: 4175
Joined: 15 Dec 2007, 00:46

Subject:

Post Posted: 05 Oct 2009, 20:01

cornel001 wrote:Another thing. Regular Unreal/UT dont let you pick health if you already are maxed, but this does. maybe get fixed for RD.

Are you talking about health or rations? Rations are deployable inventory items that replenish health on-demand rather than as soon as you pick them up.

cornel001
Skaarj Warrior Skaarj Warrior
Posts: 56
Joined: 26 Feb 2009, 22:00
Location: Bucharest
Contact:

Subject:

Post Posted: 07 Oct 2009, 18:03

right they are rations but looks exactly like HPs in Unreal 1 so confused me.
Unreal addict

cornel001
Skaarj Warrior Skaarj Warrior
Posts: 56
Joined: 26 Feb 2009, 22:00
Location: Bucharest
Contact:

Subject:

Post Posted: 12 Oct 2009, 03:18

The Drago bot difficulty on easy is set wrong, too high. In fact probably too high for normal too. Altough last time in normal mode beat him much easier.
Unreal addict

UB_
Nali Priest Nali Priest
Posts: 7961
Joined: 11 Nov 2007, 21:00

Subject:

Post Posted: 12 Oct 2009, 14:32

In case you didn't know, Drago's head cannot be damaged. Aim for any other part of his body.
ImageImage

cornel001
Skaarj Warrior Skaarj Warrior
Posts: 56
Joined: 26 Feb 2009, 22:00
Location: Bucharest
Contact:

Subject:

Post Posted: 12 Oct 2009, 18:18

isnt only that. is moving ridiculous fast and do heavy damage. like a high difficulty UT bot.
Unreal addict

User avatar Mister_Prophet
Red Nemesis Leader Red Nemesis Leader
Posts: 3109
Joined: 11 Nov 2007, 23:30
Location: Lost in Oraghar

Subject:

Post Posted: 12 Oct 2009, 22:40

That's because he is a bot. Although I feel comfortable saying that 7B used bot-based human enemies to the fullest they could have been used. See Dead Cell for much more realistic humans (and other upcoming packs as well).

UB_
Nali Priest Nali Priest
Posts: 7961
Joined: 11 Nov 2007, 21:00

Subject:

Post Posted: 12 Oct 2009, 22:54

Sniper Rifle is your best bet. Otherwise, SubMachine Guns, or Flechette Cannon as a last resort. Drago tends to be stuck in the middle pit, so stay always on the floor above.
ImageImage

User avatar Jet v4.3.5
Skaarj Elder Skaarj Elder
Posts: 1247
Joined: 24 Dec 2007, 17:40
Contact:

Subject:

Post Posted: 14 Oct 2009, 03:35

Practice strafing. For a beginner, I recommend teaching yourself with god mode, mostly on DM or even more Team DM. That should help things throughout your overall gameplay. Just practice avoiding damage from any basic weapons, maybe on novice and then adept. Remember to stop using God mode when you can pretty much move like crazy without having to consciously check yourself to dodge, e.g. if you move an inch by only pressing the sidestep key once for one dodge, and only this and not enough attacking. In this case you're gonna want to move around the level and get to any one place in a room without noticing yourself "pressing buttons". I find that once you can do these things well, they usually become natural to you, very similar to learning to type, and in fact, the same principles are used.
Image
ModDb Portfolio
"Bear," she cried. "I love you. Pull my head off."

cornel001
Skaarj Warrior Skaarj Warrior
Posts: 56
Joined: 26 Feb 2009, 22:00
Location: Bucharest
Contact:

Subject:

Post Posted: 17 Oct 2009, 18:03

the problem was not being a bot, but being some more like 'godlike corrupt bot' than 'adept human bot', that would be more suitable for this easy.
Unreal addict

User avatar Legendslayer222
Skaarj Elder Skaarj Elder
Posts: 1468
Joined: 15 Mar 2009, 10:18
Location: England

Subject:

Post Posted: 24 Oct 2009, 16:31

Slight bug I have with Xidia Gold and 7Bullets:
Those two games are no longer appearing in the oldskool start new single player game menu.
Ok, I tried to type in 'open xidiagold-map1-orbit' into the console and load it from there, but I was greeted with this:

Image

Same thing happened with the seven bullets maps when I tried a console open.

User avatar Buff Skeleton
>:E >:E
Posts: 4175
Joined: 15 Dec 2007, 00:46

Subject:

Post Posted: 24 Oct 2009, 17:10

Looks like something got corrupted. Try reinstalling Oldskool and/or any maps affected by this. But definitely Oldskool.

Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

Copyright © 2001-2024 UnrealSP.org

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited